Advertisement

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray / Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber - Hakan çalhanoğlu adının anıldığı galatasaray'la ilgili de, ben galatasaraylı olduğumu saklamıyorum.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray / Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber - Hakan çalhanoğlu adının anıldığı galatasaray'la ilgili de, ben galatasaraylı olduğumu saklamıyorum.. @acmilan ⚫ & @millitakimlar #hc10 ⚽️ management: Gattuso ile iyi anlaştığını belirten hakan çalhanoğlu, bazen sinirleniyor. Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi.

Hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray'a yeşil ışık! Ünlü yıldızları kadrosuna katmaya alışık olan galatasaray'ın yakın dönemdeki hedefi: Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: Hakan çalhanoğlu, geçitğimiz eylül ayında verdiği röportajda küçüklüğünden beri galatasaray'ı tuttuğunu itiraf etmişti. Görünen o ki çalhanoğlu bir gün türkiye'de oynamaya karar verirse tercihi galatasaray olacak.

Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray itirafı: Gelirsem ...
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray itirafı: Gelirsem ... from iahbr.tmgrup.com.tr
Çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Galatasaray'da ana gündem maddesi hakan çalhanoğlu. Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu'nun galatasaray aşkı depreşti. .arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı: Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un milan 'da forma giyen milli yıldız hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir takım talip oldu. Yıldız oyuncu için milan'la ilk görüşmeyi galatasaray i̇dari menajeri şükrü hanedar yapmıştı. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu:

@acmilan ⚫ & @millitakimlar #hc10 ⚽️ management:

Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Milan forması giyen ve bu sezon formuyla dikkat çeken hakan çalhanoğlu'ndan sürpriz galatasaray paylaşımı geldi. Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. Hakan çalhanoğlu'nu kiralamak istediklerini bildirdi. Milan forması giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu, trt spor'a konuştu. Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi. Milan'da 10 numaralı formayı terleten ve son aylardaki performansıyla adından söz ettiren hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir kulüp talip oldu. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. .arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı:

Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı. İtalya'nın milan ekibinde 10 numaralı formayı giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray sözleri gündeme bomba gibi düştü. Hakan çalhanoğlu'nu kiralamak istediklerini bildirdi. Çalhanoğlu kısa süre önce galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama galatasaray anlatılmaz yaşanır. Görünen o ki çalhanoğlu bir gün türkiye'de oynamaya karar verirse tercihi galatasaray olacak.

Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray. - Spor - Mizah Dünyam
Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray. - Spor - Mizah Dünyam from www.mizahdunyam.com
İlker yağcıoğlu hakan'ın galatasaray'a gelmesi halinde önemli bir katkı. Çalhanoğlu kısa süre önce galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama galatasaray anlatılmaz yaşanır. Moldova galibiyeti sonrası fanatik'e konuşan hakan çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı. Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un milan 'da forma giyen milli yıldız hakan çalhanoğlu'na sürpriz bir takım talip oldu. Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: €* 8 şub 1994, mannheim, almanya. Hakan çalhanoğlu adının anıldığı galatasaray'la ilgili de, ben galatasaraylı olduğumu saklamıyorum.

Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı.

İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi. Milan forması giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu, trt spor'a konuştu. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu: €* 8 şub 1994, mannheim, almanya. Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. Ac milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray için yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı. Hakan çalhanoğlu, çocukluk aşkı sinem gündoğdu ile 2017 nisan ayında hayatını birleştirdi. Hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray'a yeşil ışık! Galatasaray'da ana gündem maddesi hakan çalhanoğlu. Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim. Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ama hakan, galatasaray'ı düşünüyorsa elbette transferi adına hareketleniriz.

Galatasaray sezon sonu hakan çalhanoğlu harekete geçiyor. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı. Metin oktay, hagi ve sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği galatasaray'ın 10 numarası halen younes belhanda'da. Hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray'a yeşil ışık! İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep galatasaray'dan yana dedi.

'Galatasaray Hakan Çalhanoğlu'nu elinden kaçırdı!'
'Galatasaray Hakan Çalhanoğlu'nu elinden kaçırdı!' from www.futbolarena.com
Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Çalhanoğlu kısa süre önce galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama galatasaray anlatılmaz yaşanır. Moldova galibiyeti sonrası fanatik'e konuşan hakan çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu: Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim. Adı galatasaray'la anılan hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray yönetimine mesaj. Ac milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray için yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı. .yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı camiaya mesaj gönderen hakan çalhanoğlu için flaş bir olay gündeme geldi.

.yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı camiaya mesaj gönderen hakan çalhanoğlu için flaş bir olay gündeme geldi.

Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi. Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim. İlker yağcıoğlu hakan'ın galatasaray'a gelmesi halinde önemli bir katkı. Ac milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray için yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı. Hakan çalhanoğlu'nu kiralamak istediklerini bildirdi. Gattuso ile iyi anlaştığını belirten hakan çalhanoğlu, bazen sinirleniyor. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. Hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray'a yeşil ışık! Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu'nun galatasaray aşkı depreşti. Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: Hakan çalhanoğlu, çocukluk aşkı sinem gündoğdu ile 2017 nisan ayında hayatını birleştirdi. Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Görünen o ki çalhanoğlu bir gün türkiye'de oynamaya karar verirse tercihi galatasaray olacak.

Hakan çalhanoğlu, geçitğimiz eylül ayında verdiği röportajda küçüklüğünden beri galatasaray'ı tuttuğunu itiraf etmişti hakan çalhanoğlu. Metin oktay, hagi ve sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği galatasaray'ın 10 numarası halen younes belhanda'da.

Posting Komentar

0 Komentar